12 juni Kennisdelingsbijeenkomst mbo: reserveer alvast uw agenda!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Utrecht

Op 30 april jl. was de deadline voor het inleveren van de kwaliteitsplannen in het kader van de kwaliteitsafspraken mbo. Na de drukte rondom het verzamelen van ideeën, het betrekken van teams en het schrijven van de plannen, volgt nu de fase waarin de plannen tot uitvoer gebracht gaan worden. In het uitvoeren van de plannen is een belangrijke rol weggelegd voor de onderwijsteams. In deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over hoe het plan te vertalen naar een opdracht per team. Wat is er nodig om teams in beweging te krijgen? Welke opdracht krijgen zij? En hoe pak je dat aan?

Graag nodigen we degenen uit die binnen hun instelling de (gedeelde) verantwoordelijkheid dragen om de kwaliteitsplannen op teamniveau tot een succes te brengen.

Voor meer informatie zie de uitnodiging hieronder.