Kwaliteitsafsprakenmbo.nl is een website van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het ministerie van Algemene Zaken beheert de site.

Documenten op Kwaliteitsafsprakenmbo.nl

Kwaliteitsafsprakenmbo.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader

Video's op Kwaliteitsafsprakenmbo.nl

De video’s op deze website worden getoond in Flash Video. Om ze te kunnen bekijken heeft u het programma Adobe Flash Player nodig. U kunt gratis de Flash Player downloaden. Wanneer u geen Flash Video kunt gebruiken, worden alternatieven aangeboden. U kunt de video's ook in diverse formaten downloaden. De video's zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen.

Nieuwsbrieven en RSS-feeds van Kwaliteitsafsprakenmbo.nl

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten over de kwaliteitsafspraken mbo? Dan kunt u zich abonneren op RSS-feeds.

Vragen en opmerkingen over Kwaliteitsafsprakenmbo.nl

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De site is voortdurend in ontwikkeling.

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Deze kunt u indienen door contact met ons op te nemen via het contactformulier

Met de RSS-feeds van Kwaliteitsafsprakenmbo.nl krijgt u automatisch bericht zodra nieuwe informatie verschijnt. Bijvoorbeeld een kamerstuk, nieuwsbericht, toespraak of weblogbericht.